UIT DE SLAG TE ZETTEN ELEKTRONICA IN HET VERENIGD KONINKRIJK

  30-11-2017

ENKELE van de meest innovatieve elektronische bedieningselementen die ter wereld worden geproduceerd, zijn nu voor het eerst verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

 

De in de VS gevestigde Ruffy-besturingselementen - een van de meest opwindende nieuwe bedrijven op de wereldmarkt - leveren uitsluitend via het Britse Nexus Components haar assortiment joysticks en gerelateerde controles uitsluitend in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

 

De innovatieve en aanpasbare producten van Ruffy, in combinatie met de ervaring van Nexus Components bij het werken van ontwerp tot eindproduct, bieden klanten de mogelijkheid om volledig op maat gemaakte oplossingen aan te bieden met behulp van de nieuwste technologie.

 

Het in Californië gevestigde productiebedrijf Ruffy Controls is pas gestart in 2013, maar het is al een opkomende leider in de sector van elektronische sturingen en produceert geavanceerde producten met een breed scala aan verschillende opties waardoor ze volledig kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften.

 

Nexus Components is gevestigd in het noordwesten van Engeland. Het werk met partners zoals OTTO, Marquardt en EHC heeft het bedrijf een groeiende reputatie opgeleverd voor eersteklas service en uitmuntendheid in elektronische en elektrische componenten en op maat gemaakte kabels en bedrading.

 

Efficiënte productie en voorraadplanning betekent dat doorlooptijden tot een minimum kunnen worden beperkt.

 

Op dit moment heeft Ruffy Controls een netwerk van distributeurs in 29 staten in de VS en een overzeese distributeur in Israël. Nexus Components is er trots op lid te zijn van het netwerk van distributeurs dat Ruffy vertrouwt om haar producten te leveren.


Nexus Components is een ISO-goedgekeurd bedrijf dat eigendom is van een familie en hoogwaardige oplossingen biedt aan klanten die op zoek zijn naar topproducten en ontwerpexpertise.

Nexus levert elektronische en elektrische componenten, waaronder hoogwaardige schakelaars, toetsenborden, joysticks, grepen, bedieningsknoppen, aanraakschermen en solid-state relais voor industrieën zoals productie, transport, landbouw en constructie.

Andere producten die worden geleverd, zijn de bedieningselementen OTTO, Marquardt, CTS, ZaGO, CTI en Sure Grip.

Ruffy ontwerpt, produceert en levert een breed scala aan joysticks en gerelateerde controllers, die worden gebruikt in een groot aantal verschillende industrieën. Producten omvatten HED-serie USB-desktopcamerabesturingen, joysticks met vingertiphalfeffect, volledig gesealde joysticks voor gebruik in steriele of gevaarlijke omgevingen en ambidextere USB-desktopcontrollers.


Het volledige bereik van Ruffy hier:


http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/RUFFY%20CONTROLS

Neem voor meer informatie contact op met Nexus op 01524 770777